0495 631403 info@carisrth.nl
Orangeries
Een orangerie is een gebouw of aanbouw met veel lichtinval. We kunnen orangeries vervaardigen van hout, kunststof en aluminium, of een combinatie van deze materialen. Een orangerie is vaak maatwerk. Wij voeren deze uit naar wens van de klant.
Houten overkapping

Met lichtstraat en glaswand. In hout, Douglas of eiken.

Serres
Een serre is een uitbouw aan uw huis, waarbij het hele dak van glas is. Hierdoor komt er meer licht binnen. Dit is ideaal voor zonnige zomers of juist om toch te kunnen genieten van dat beetje zon in de winter. Veel mensen beschouwen de serre als een verlengstuk van hun tuin, maar wel met alle comfort van een woning. Wij kunnen serres in alle vormen en maten aanleggen. Ook de materiaalkeuze is bij ons uitgebreid: hout, kunststof, aluminium, of een combinatie hiervan.
Terras Overkappingen
Aluminium Terras Overkappingen in diverse kleuren, altijd opmaat gemaakt.
Louvre daken
Louvre daken zijn 100% waterdicht, lamellen met motoraandrijving, 180 graden draaibaar.
Lichtstraten
Zonlicht in uw woning of werkruimte is heel belangrijk. Het plaatsen van een lichtstraat kan ervoor zorgen dat er meer daglicht naar binnen kan komen. Een lichtstraat is een systeem dat gemaakt is van een aluminium profiel met daarin verschillende glazen ruiten, zodat er voldoende natuurlijk (zon)licht naar binnen kan komen. Wij hebben een ruime keuze aan systemen met verschillende vormen en maten, zodat het altijd passend kan worden gemaakt.
Screens inbouw
Screens onder terras overkapping
Zonwering op overkapping
Buitenzonwering op overkapping met gelaagd glas geplaatst.
Terras schermen aluminium
Terras schermen in diverse standaard maten en kleuren, of opmaat gemaakt, voorzien van helder gehard glas.