0495 631403 info@carisrth.nl

Ons bedrijf

Welkom bij Caris RTH, professionals in het vervaardigen en plaatsen van kunststof, aluminium en houten ramen en deuren, orangeries, serres en terrasoverkappingen. Caris RTH, actief sinds 1959, is een sterk merk in allround en machinale timmerwerken. Verder beheren wij een zeer gevarieerde voorraad hout en plaat voor onze eigen werkzaamheden en voor de verkoop. Vanaf 2009 zijn wij gevestigd in een nieuw pand met een uitgebreide showroom.

043

Onze werkwijze

Caris RTH koppelt ervaring aan vakmanschap. Wij beschikken over goed opgeleide mensen die met moderne machines garant staan voor kwaliteit en maatwerk. Hoe bijzonder, groot en complex de opdracht ook is, wij hebben de expertise om het naar wens van de opdrachtgever uit te voeren. Omdat we putten uit onze eigen voorraad hout en plaat, kunnen we de levertijden heel kort houden en tegen concurrerende prijzen werken.

Caris RTH wil meer bieden dan maatwerk. Door onze ervaring kunnen wij opdrachtgevers al in een vroegtijdig stadium van een project adviseren. Wij denken graag mee met onze klanten, in iedere fase van een traject. Caris RTH treedt op als hoofdaannemer, maar voelt zich ook thuis in een rol als onderaannemer. We werken dan ook samen met innovatieve en gerenommeerde partners.

Geschiedenis

Antoon Caris richt in 1959 in Nederweert Antoon Caris jr. op. Een timmer- en aannemingsbedrijf dat zich specialiseert in timmerwerken van diverse aard en omvang. In 1977 stapt Jos Caris in het bedrijf van zijn vader. Het familiebedrijf Caris en Zn b.v. groeit uit tot een moderne, dynamische onderneming met een eigen stijl van werken.

Vakmanschap wordt gekoppeld aan vernieuwingen, zodat Caris met succes nieuwe markten aan zich kan binden. De focus van het allround bedrijf wordt verbreed tot het vervaardigen en plaatsen van houten, aluminium en kunststof ramen en deuren, timmerwerken en het voorraadbeheer van hout en plaat. Caris is gespecialiseerd in bijzondere opdrachten, maar werkt ook seriematig. Ambachtelijkheid en kwaliteit hebben Caris een sterke marktpositie bezorgd.

Jos Caris zet in 2008 de volgende stappen in de professionalisering van het veelzijdige bedrijf. Een nieuw kantoorpand en showroom wordt gebouwd en de bedrijfsnaam verandert in Caris RTH. Daarmee is de basis gelegd voor een verdere groei in het zakelijke en particuliere segment.

Caris RTH is sinds 1995 dealer van Profel en lid van Bouwend Nederland.